Rulada picanta cu nuca si ardei iute

Portii
10
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Rulada picanta cu nuca si ardei iute

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata porc
  • Sare roz de Himalaya
  • Piper
  • Boia de ardei
  • 3 caţei de usturoi
  • 1 lingura pesmet
  • 2 felii de pâine
  • 1 ou
  • Patrunjel si marar verde
  • 2 linguri dulceaţă de ardei iute
  • 100 g miez de nuca

Mod de preparare

Am condimentat carnea, am adaugat pesmetul, oul, verdeata, usturoiul pisat si pâinea pe care am înmuiat-o în apa calduta, am stors-o si am farâmitat-o.

Am omogenizat totul foarte bine si am împartit compozitia în doua. Am pregatit doua rulade mai subtiri.

Pe o hârtie de copt am întins carnea astfel pregatita, ca si o foaie de rulada.

Deasupra carnii am pus un strat subtire de dulceata de ardei iute (daca va place foarte picant, puteti sa puneti mai multa) si am presarat miezul de nuca pe care l-am tocat grosier.

Am rulat ajutându-ma de hârtie, apoi am asezat-o într-o tava în care am pus hârtie de copt.

La fel am procedat cu carnea ramasa.

Am pus rulada la cuptor la 200 de grade C si le-am lasat pâna ce s-au copt.

Se feliaza dupa ce s-a racit.

Se poate servi ca aperitiv sau alaturi de o garnitura.

S-aveţi pofta!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci