Rulouri de carne cu cascaval si kaizer

- Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam . - Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. - Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de carne cu cascaval si kaizer

Ingrediente

  • carne de porc (muschi
  • cotlet)
  • cascaval
  • kaizer (sunca)
  • sare
  • piper
  • oua batute
  • faina
  • pesmet (fulgi de porumb maruntiti)

Mod de preparare

- Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam .

- Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.

- Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul.

- Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale;

- Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet;

- Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine;

- Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci