Aperitive cu carne

Reteta culinara Rulouri de carne cu cascaval si kaizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci"
 
- Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam .

- Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.

- Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul

ingrediente

   carne de porc (muschi
   cotlet)
cascaval
kaizer (sunca)
sare
   piper
oua batute
faina
pesmet (fulgi de porumb maruntiti)

mod de preparare

- Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam .


- Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.


- Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul.


- Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale;


- Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet;


- Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine;


- Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...

Incearca si Budinca de clatite cu carne, branza si cascaval
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu cascaval si kaizer" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite