Aperitive cu carne

Reteta Terina de pui cu legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
elena_rm88 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Terina de pui cu legume este un aperitiv delicios si aratos cu piept de pui, un aperitiv ce poate fi servit la orice ocazie festiva sau sarbatoare.

ingrediente

   800 g piept de pui
   2 morcovi
   2 dovlecei zuchini
   2 ardei kapia
    
   4 oua
   ulei de masline
   sare si piper
   6 linguri de faina

mod de preparare

Pieptul de pui se curata se spala se taie bucati,si se pune in blender.



Pieptul de pui maruntit se pune intr-o cratita.



Legumele se spala, se curata si se taie bucati, se scufunda in apa sarata, se scurg si se adauga peste pieptul de pui. Se amesteca, se pune putin ulei de masline, piper si sare si se omogenizeaza din nou.



Se pune compozitia intr-o tava de chec, unsa cu ulei de masline si se coace cca 25 min la 180 grade.


Terina de pui se serveste alaturi de salata.

Incearca si Snitel umplut (reteta sarbeasca)
Daca ti-a placut reteta noastra "Terina de pui cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu carne
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.