Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala ciupercile in mai multe ii pe si se asaza in sal a ti era.
Separat se face o maioneza din galbenusul crud, frecat, cu o lingurita de mustar s

ingrediente

   250 g ciuperci conservate
   1 galbenus crud
   1 lingurita de mustar
   1 lingura smintind
   sare
   100 ml ulei
   1/2 lamiie
   salata verde

mod de preparare

Se spala ciupercile in mai multe ii pe si se asaza in sal a ti era.


Separat se face o maioneza din galbenusul crud, frecat, cu o lingurita de mustar si ulei, care se subtia/a cu o lingura de smintina Maioneza se rastoarna peste ciuperci, se amesteca usor cu o furculita, ridicind de jos


In sus, pentru ca omogenizarea sa se faca fara a se rupe ciupercile, dupa care se pun la rece pentru o ora. Se orneaza cupe adinei cu frunze de salata verde, apoi se pun ciupercile, peste care se pune cite o felie sub-


tire de lamiie, si se servesc imediat.
Alte preparate culinare recomandate:





Zacusca vinete


Zacusca de ciuperci


Vinete umplute


Ciorba radauteana
Incearca si Ciuperci umplute cu ficatei
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.