Aperitive cu ciuperci

Reteta Ciuperci in aluat de bere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Reteta video: Ciuperci umplute - Philips Multicooker"
 
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de ciuperci, bere, faina, oua, ulei si sare.

ingrediente

   600 gr ciuperci
   200 ml bere
   100 gr faina
   1 ou
   sare
   1 lingura ulei

mod de preparare

Se pun faina cu sare, albusul spuma si galbenusul intr-un castron. Se amesteca bine, se pune uleiul si berea. Se curata ciupercile de codite si se spala bine. Se inmoaie in aluat si se prajesc in ulei incins.


Se servesc ca aperitiv.

Incearca si Ciupercute
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in aluat de bere" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.