O gustare absolut delicioasa ce o puteti pregati pentru masa festiva de Craciun sau Anul Nou. Se prepara usor si rapid.
Intai trebuie sa cureti ciupercile de codite si le pui la cuptor putin, intr-o tava unsa cu unt, pana se inmoaie si isi lasa putina zeama.
Razi cascavalul (pe razatoarea mare) si il amesteci cu ceapa verde taiata marunt si cu verdeata. Dupa ce ai scurs ciupercutele de zeama, le umpli cu compozitia de cascaval si verdeata. Pe deasupra presari feliute subtiri de sunca si o felie de rosie pe fiecare ciuperca.
Ciupercile umplute le mai pui la cuptor 15-20 de minute, pana se topeste cascavalul.
Cand s-au rumenit frumos se scot pe o farfurie, se orneaza cu putina verdeata si sunt numai bune de servit.
Pofta buna!
Ciupercile cu cascaval Delaco Sofia si sunca se servesc calde.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe