Ciuperci Portobello cu cascaval Delaco Sofia si sunca

O gustare absolut delicioasa, un aperitiv ce se prepara simplu si rapid, ce poate fi pregatit pentru masa festiva de Craciun sau Anul Nou. Se prepara usor si rapid.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci Portobello cu cascaval Delaco Sofia si sunca

Ingrediente

  • • 8 ciuperci portobello mari
  • • 4 felii de sunca
  • • un cubulet de unt
  • • cascaval Delaco Sofia 160 g
  • • 2 fire de ceapa verde
  • • o lingură de verdeata tocata
  • • o rosie

Mod de preparare

O gustare absolut delicioasa ce o puteti pregati pentru masa festiva de Craciun sau Anul Nou. Se prepara usor si rapid.

Intai trebuie sa cureti ciupercile de codite si le pui la cuptor putin, intr-o tava unsa cu unt, pana se inmoaie si isi lasa putina zeama.

Razi cascavalul (pe razatoarea mare) si il amesteci cu ceapa verde taiata marunt si cu verdeata. Dupa ce ai scurs ciupercutele de zeama, le umpli cu compozitia de  cascaval si verdeata. Pe deasupra presari feliute subtiri de sunca si o felie de rosie pe fiecare ciuperca.

Ciupercile umplute le mai pui la cuptor 15-20 de minute, pana se topeste cascavalul.

Cand s-au rumenit frumos se scot pe o farfurie, se orneaza cu putina verdeata si sunt numai bune de servit.

Pofta buna!


Ciupercile cu cascaval Delaco Sofia si sunca se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc