Alegeti ciuperci mai mari, rupeti-le cozile, apoi curatati-le, spalati-le si lasati-le sa se zvante. Caliti in ulei fierbinte ceapa tocata, puneti coz
Alegeti ciuperci mai mari, rupeti-le cozile, apoi curatati-le, spalati-le si lasati-le sa se zvante.
Caliti in ulei fierbinte ceapa tocata, puneti cozile ciupercilor, spalate si tocate fin, sare si piper dupa gust, pe foc potrivit, sa fiarba pana cand lichidul lasat de ciuperci scade aproape complet.
Adaugati verdeata si pesmetul, amestecati totul cu grija, lasati sa se raceasca si cu compozitia respectiva umpleti palariile ciupercilor.
Asezati apoi ciupercile umplute pe o tava unsa, acoperitile cu cascaval ras si dati tava la cuptor pana cand cascavalul se rumeneste, apoi scoateti-le pe un platou.
Sosul din tava stingeti-l cu vin si aduceti-l la masa alaturi de platoul cu ciuperci umplute.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii