Ciupercile se spala, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pastreaza! Se toaca coditele ciupercilor.
Ciupercile se spala, se sterg cu un servet curat sau hartie de bucatarie. Se indeparteaza coditele, dar se pastreaza! Se toaca coditele ciupercilor. Se toaca fin ceapa, usturoiul si patrunjelul. Rosia se curata de coaja si samburi, se taie cubulete. Sunca se taie marunt. Se pune ceapa la prajit, in ulei de masline. Nu se rumeneste tare. Cind ceapa devine putin aurie se adauga coditele tocate si usturoiul, se lasa scurt la prajit. Adaugam sunca, se mai lasa putin la prajit. Punem rosia si patrunjelul tocat si mai lasam 1-2 minute la foc moderat. Turnam smantana, lasam putin sa scada. Acum trebuie gustat, daca mai trebuie adaugata sare (atentie la sunca-poate fi deja destul de sarata!) si se pune piper dupa gust. Umplem ciupercile, le acoperim cu cascaval ras si dam la cuptor la 200°C, incalzit in prealabil. Le rumeniti dupa plac.
Se servesc atat calde cat si reci. Reteta Ciuperci umplute a fost propusa de Maya pe forum culinar.ro Alte retete de ciuperci umplute gasiti aici: Ciuperci umplute , Ciuperci umplute, Ciuperci umplute cu oua de prepelita Ciuperci umplute (usor de gatit) Ciuperci umplute cu branza Ciuperci umplute cu sunca si cascaval Ciuperci umplute cu sos de vin rosu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii