Ciuperci umplute cu carne

Dupa ce se toaca toate marunt, se calesc: ceapa cu pieptul de pui; dovlecelul si coditele ciupercilor. Se pune si mararul, se potriveste de sare si pi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 1 piept de pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa
  • 1 leg de marar
  • cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Dupa ce se toaca toate marunt, se calesc: ceapa cu pieptul de pui; dovlecelul si coditele ciupercilor.

Se pune si mararul, se potriveste de sare si piper si se mai lasa la foc mic pana scade zeama.

Se umplu ciupercile asezate intr-o tava, se presara cascavalul ras si se lasa la cuptorul incins cca 15 min.
Se servesc alaturi de o bere rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc