Ciupercile le curatam, si luam coditele, apoi le spalam in mai multe ape reci si se lasa pe o farfurie sa se scurga. Coditele se spala si se toaca mar
Ciupercile le curatam, si luam coditele, apoi le spalam in mai multe ape reci si se lasa pe o farfurie sa se scurga. Coditele se spala si se toaca marunt, se pun intr-o farfurie adinca si se amesteca cu orezul fiert si scure, cu un galbenus crud si 100 g parmezan dat pe razatoare. Se unge o forma cu unt, se asaza ciupercile una linga alta, se umplu cu amestecul omogenizat si piperat dupa gust, apoi se introduce forma in cuptorul cald, pentru o jumatate de ora.
Sint gata cind ciupercile s-au inmuiat bine.
Se servesc calde.
Alte retete cu ciuperci
Ciuperci la cuptor
Ciuperci la gratar
Salata cu pui si ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii