Ciupercile le curatam, si luam coditele, apoi le spalam in mai multe ape reci si se lasa pe o farfurie sa se scurga. Coditele se spala si se toaca mar
Ciupercile le curatam, si luam coditele, apoi le spalam in mai multe ape reci si se lasa pe o farfurie sa se scurga. Coditele se spala si se toaca marunt, se pun intr-o farfurie adinca si se amesteca cu orezul fiert si scure, cu un galbenus crud si 100 g parmezan dat pe razatoare. Se unge o forma cu unt, se asaza ciupercile una linga alta, se umplu cu amestecul omogenizat si piperat dupa gust, apoi se introduce forma in cuptorul cald, pentru o jumatate de ora.
Sint gata cind ciupercile s-au inmuiat bine.
Se servesc calde.
Alte retete cu ciuperci
Ciuperci la cuptor
Ciuperci la gratar
Salata cu pui si ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii