Ciuperci umplute cu pasta de orez

Ciuperci umplute cu pasta de orez este o reteta simpla cu ciuperci. Ingredientele pentru reteta sunt: ciuperci, orez, condimente.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci cu palaria mare
  • 150 g orez
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 100 g unt
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile umplute cu pasta de orez se prepara astfel: spalam bine ciuperci pentru aperitiv si le rupem coditele. Punem unt la topit intr-o tigaie, calim ceapa taiata marunt, adaugam coditele taiate dupa plac, si doar la urma punem orezul spalat si uscat. Calim si punem apa treptat dar punem si un capac deasupra ca sa se inabuse. Dam gust cu sare si piper. Din doua oua facem o omleta si o sfaramitam cu o furculita. Cand totul s-a racit amestecam omleta cu pilaful, punem si verdeata tocata marunt, si la urma, oul crud. Umplem palariile ciupercilor cu aceasta compozitie si dam la cuptor pentru 20 de minute.


Se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc