Ciuperci umplute cu pasta de orez este o reteta simpla cu ciuperci. Ingredientele pentru reteta sunt: ciuperci, orez, condimente.
Ciupercile umplute cu pasta de orez se prepara astfel: spalam bine ciuperci pentru aperitiv si le rupem coditele. Punem unt la topit intr-o tigaie, calim ceapa taiata marunt, adaugam coditele taiate dupa plac, si doar la urma punem orezul spalat si uscat. Calim si punem apa treptat dar punem si un capac deasupra ca sa se inabuse. Dam gust cu sare si piper. Din doua oua facem o omleta si o sfaramitam cu o furculita. Cand totul s-a racit amestecam omleta cu pilaful, punem si verdeata tocata marunt, si la urma, oul crud. Umplem palariile ciupercilor cu aceasta compozitie si dam la cuptor pentru 20 de minute.
Se servesc calde.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradReteta de preparare a papanasilor Ce buni au iesit si asa de repede i-am facut.
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni si smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii