Ciuperci umplute cu pasta de orez este o reteta simpla cu ciuperci. Ingredientele pentru reteta sunt: ciuperci, orez, condimente.
Ciupercile umplute cu pasta de orez se prepara astfel: spalam bine ciuperci pentru aperitiv si le rupem coditele. Punem unt la topit intr-o tigaie, calim ceapa taiata marunt, adaugam coditele taiate dupa plac, si doar la urma punem orezul spalat si uscat. Calim si punem apa treptat dar punem si un capac deasupra ca sa se inabuse. Dam gust cu sare si piper. Din doua oua facem o omleta si o sfaramitam cu o furculita. Cand totul s-a racit amestecam omleta cu pilaful, punem si verdeata tocata marunt, si la urma, oul crud. Umplem palariile ciupercilor cu aceasta compozitie si dam la cuptor pentru 20 de minute.
Se servesc calde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii