Ciuperci umplute mocanesti

Ciupercile se spala cu apa rece si li se rup cozile, cu grija, sa nu se sparga palaria. Se usuca in prosop de bumbac, apoi se pun pe gratarul incins,

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci albe de pasune sau champion
  • 250 g brinza de oi
  • 1 legatura de marar
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Ciupercile se spala cu apa rece si li se rup cozile, cu grija, sa nu se sparga palaria. Se usuca in prosop de bumbac, apoi se pun pe gratarul incins, cu lamelele in sus in care se pune brinza data prin razatoarea mica si amestecata cu mararul tocat marunt si piper dupa gust. Se frig la jar potrivit pina incepe sa se topeasc brinza.
Cu mamaliguta rece si un fir de ceapa verde si vin rosu sau o bere blonda de la gheata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci