Aperitive cu ciuperci

Reteta Foietaj umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
S_tana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa sunca si ciupercile se toaca marunt, se calesc in 2-3 linguri ulei si reci se amesteca cu verdeata si crema de branza, condimente (sare si piper

ingrediente

   2 foietaje
   1 borcan ciuperci
   125 gr. bacon sau sunculita afumata
   cubulete
   2 cepe
   200 gr. crema de branza
   sare
   piper
   patrunjel verde
   1 ou pentru uns deasupra

mod de preparare

Ceapa sunca si ciupercile se toaca marunt, se calesc in 2-3 linguri ulei si reci se amesteca cu verdeata si crema de branza, condimente (sare si piper). Se pune cu lingurita gramajoare pe patratelele de foetaj, apoi se impatura colturile opuse spre mijloc. Se pun in tava, se ung cu ou si se coc la 200 grade, pina devin aurii.

Incearca si Salata de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.