Piciorusele se dau, crude, prin masina de tocat sau in lipsa acesteia, se toaca foarte marunt cu cutitul impreuna cu putina ceapa uscata. Se amesteca
Piciorusele se dau, crude, prin masina de tocat sau in lipsa acesteia, se toaca foarte marunt cu cutitul impreuna cu putina ceapa uscata. Se amesteca bine cu putina faina, usturoi, piper macinat, patrunjel si marar tocate marunt, un ou, miezul imuiat in iaurt, de la 2 felii de piine, stors bine si sare dupa gust. Piftelele facute cit mai plate se dau prin pesmet si se pun direct pe tabla incinsa, frecata mai intii cu slanina sau cu o picatura de ulei. Se unge partea cruda cu o pana de ulei si se intorc cu o paleta, ajutindu-te si cu o furculita, numai cind se deslipasc usor de tabla.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereIata ca a venit si toamna. Chiar daca afara ploua, tot are si toamna farmecul ei, daca ne gandim ca se apropie sarbatorile....
Paine felii cu usturoi (Pull apart bread)Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii