Rulouri cu ciuperci

Se taie pieptul de pui felii subtiri si se bate usor(ca la snitele), ciupercile se calesc in putin ulei cu putina ceapa si condimente, se ia cu lingur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 buc. piept de pui dezosat
  • o conserva ciuperci
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • alte condimente(dupa plac)
  • 100 ml.ulei
  • 2 oua
  • faina

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui felii subtiri si se bate usor(ca la snitele), ciupercile se calesc in putin ulei cu putina ceapa si condimente, se ia cu lingura din ciuperci si se pune apoi pe snitelul de pui se ruleaza se da prin faina apoi prin ou batut spuma, se pune in tigaie in care am pus putin ulei si se prajeste usor ca sa nu se desfaca.
Se poate servi cu garnitura de cartofi sau orez cu legume sau se pot servi simple reci sau calde

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci