Apertiv cu conopida

Se fierb ouale tari. Conopida, desfacuta buchetele, se fierbe circa 10 minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mare
  • 2 oua
  • 50 g cascaval ras
  • 30 g unt
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se fierb ouale tari.

Conopida, desfacuta buchetele, se fierbe circa 10 minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, apoi se strecoara.

Intre timp, se curata ouale si se toaca marunt.

Se spala si se toaca marunt patrunjelul. Se rade cascavalul. Se pune conopida pe un platou.

Se toarna deasupra untul topit, se presara cu oua, cascaval

patrunjel.
Se serveste imediat.

Pofta buna!

Alte retete culinare gasiti aici:

Paste cu conopida

Pizza cu blat din conopida

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc