Cosulete de linte cu guacamole este un aperitiv festiv cu siguranta deosebit. Cu aceasta reteta de aperitiv cu siguranta veti impresiona invitatii.
Mod de preparare cosulete
Spalam lintea sub jet de apa rece,apoi o lasam la scurs.
Amestecam lintea cu galbenusul,parmezanul si pesmetul cu grija pentru a nu sfarama lintea.
Puneti 2 linguri de compozitie in forme briose tapetate cu hartie de copt si cu mana presati bine pentru a lua forma unui cosulet.Dam la cuptorulpreincalzit la 180 gr timp de 20 minute.
Mod de preparare crema
Mixam avocado cu sucul de lamaie si uleiul de masline pana se omogenizeaza bine.La final eu am adaugat ceapa taiata foarte fin si sarea.Cu posul am umplut cosulete(bine racite) si le-am decorat cu ardei iute.
Pofta buna!
Cele doua functii pe care as dori sa le testez: coacerea si prajirea
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseNu prea suntem adeptii acestui fel de carne care, se stie, are si grasime dar am zis sa incerc si asa ceva si am ales sa o...
Ceafa de porc gatita la cuptorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii