Aperitive cu legume

Reteta Ghiveci de legume in ulei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata si se taie marunt zarzavatul, apoi se caleste in putin ulei. Separat, se prajeste ceapa tocata marunt, apoi se stinge cu bulion sau apa. Se

ingrediente

   300 gr morcovi
   500 gr cartofi
   1 telina
   300 gr pastarnac
   300 gr ceapa
   100 gr mazare
   200 gr fasole
   5 ardei
   2 legaturi verdeata
   120 ml ulei
   100 ml vin
   50 gr bulion
   piper
   sare
   boia

mod de preparare




Se curata si se taie marunt zarzavatul, apoi se caleste in putin ulei. Separat, se prajeste ceapa tocata marunt, apoi se stinge cu bulion sau apa. Se adauga boiaua, piperul, sarea si vinul si se lasa la fiert in continuare. Se rastoarna totul peste zarzavatul calit, se amesteca bine si se introduce in cuptorul cald, unde se lasa la rumenit.



Se serveste cu orez sau cu o tocanita de vita. Poate fi conservat mai mult timp atat in borcane, cat si in congelator. Alte aperitive:





Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute
Incearca si Rulouri de vinete umplute
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume in ulei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.