Se curata si se taie marunt zarzavatul, apoi se caleste in putin ulei. Separat, se prajeste ceapa tocata marunt, apoi se stinge cu bulion sau apa. Se
Se curata si se taie marunt zarzavatul, apoi se caleste in putin ulei. Separat, se prajeste ceapa tocata marunt, apoi se stinge cu bulion sau apa. Se adauga boiaua, piperul, sarea si vinul si se lasa la fiert in continuare. Se rastoarna totul peste zarzavatul calit, se amesteca bine si se introduce in cuptorul cald, unde se lasa la rumenit.
Se serveste cu orez sau cu o tocanita de vita. Poate fi conservat mai mult timp atat in borcane, cat si in congelator. Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataInitial am vrut sa prepar niste pizzette pe foietaj, dar pentru ca mi-am achizitionat forme noi de silicon, pentru briose,...
Cosulete din foietaj, cu de toateIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii