Pasta de fasole alba

Pasta de fasole alba este foarte gustoasa pentru tartine. Se fierbe fasolea, ceapa se caleste in margarina, se pune sare, delicat si piper, dupa gust.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de fasole
  • doua cepe
  • 200 gr. de margarina
  • sare
  • delicat
  • piper
  • doi sau trei catei de usturoi
  • o lingurita de boia dulce.

Mod de preparare

Pentru pasta de fasole alba se fierbe fasolea, ceapa se caleste in margarina, se pune sare, delicat si piper, dupa gust; se adauga doi sau trei catei de usturoi tocati marunt, apoi se dau fasolea si ceapa prin masina de tocat, dupa care amestecam cu condimente si o lingurita de boia dulce; asezam pasta de fasole alba pe un platou si decoram cu masline.


Pasta de fasole alba este foarte gustoasa pentru tartine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc