Pasta de fasole alba este foarte gustoasa pentru tartine. Se fierbe fasolea, ceapa se caleste in margarina, se pune sare, delicat si piper, dupa gust.
Pentru pasta de fasole alba se fierbe fasolea, ceapa se caleste in margarina, se pune sare, delicat si piper, dupa gust; se adauga doi sau trei catei de usturoi tocati marunt, apoi se dau fasolea si ceapa prin masina de tocat, dupa care amestecam cu condimente si o lingurita de boia dulce; asezam pasta de fasole alba pe un platou si decoram cu masline.
Pasta de fasole alba este foarte gustoasa pentru tartine.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii