Pasta de fasole alba

Pasta de fasole alba este foarte gustoasa pentru tartine. Se fierbe fasolea, ceapa se caleste in margarina, se pune sare, delicat si piper, dupa gust.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de fasole
  • doua cepe
  • 200 gr. de margarina
  • sare
  • delicat
  • piper
  • doi sau trei catei de usturoi
  • o lingurita de boia dulce.

Mod de preparare

Pentru pasta de fasole alba se fierbe fasolea, ceapa se caleste in margarina, se pune sare, delicat si piper, dupa gust; se adauga doi sau trei catei de usturoi tocati marunt, apoi se dau fasolea si ceapa prin masina de tocat, dupa care amestecam cu condimente si o lingurita de boia dulce; asezam pasta de fasole alba pe un platou si decoram cu masline.


Pasta de fasole alba este foarte gustoasa pentru tartine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori