Pentru tarte cu legume drojdia se dizolva untr-ul bol cu putina apa si zaharul. Peste faina se adauga restul de apa cat sa se obtina un aluat lichid.
Pentru tarte cu legume drojdia se dizolva untr-ul bol cu putina apa si zaharul. Peste faina se adauga restul de apa cat sa se obtina un aluat lichid si se lasa sa se dospeasca 10 minute. Se toarna peste faina ramasa impreuna cu o lingura cu ulei de masline, jumatate de lingurita de sare si piper dupa gust.
Se framanta pana se obtine un aluat potrivit de tare, se acopera cu un servet si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul.Se intinde o foaie potrivit de groasa, se taie cercuri cu o cana si se aseaza in forme de tarte unse cu ulei si presarate cu faina.
Se inteapa din loc in loc cu o furculita, se introduc in cuptorul incins si se coc la foc mediu 15-20 de minute. Se scot ci grija din forme, ca sa nu se rupa si se aseaza la racit pe un gratar de bucatarie.
Mozzarella se amestec impreuna cu ardeii taiati cubulete, oregano, rozmarin, usturoi, ulei, sare, piper si otet dupa gust.Se adauga maslinele, se amesteca si se pun in formele de tarta.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii