Din meniul de pretrecere nu trebuie sa lipseasca acest aperitiv. Pentru a prepara aceasta reteta de aperitiv cu oua, sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, lapte, faina, somon sau bacon.
Se pune laptele la fiert cu margarina si sare. Cand clocoteste, se ia de pe foc si se adauga faina. Apoi se adauga ouale, pe rand, amestecand mereu. Aluatul obtinut se coace in tava bine unsa si tapetata cu faina. Astfel facem blatul pentru aperitiv.
Dupa ce s-a copt foaia, se taie in 3 parti, pe care le umpli cu urmatoarea compozitie pentru aperitiv: se amesteca somon afumat sau bacon cu 4 linguri maioneza, mustar, patrunjel taiat marunt, sare, piper si lamaie. Deasupra se unge cu un strat subtire de maioneza.
Se orneaza cu albus, masline, rosii sau castraveti murati.
Alte retete recomandate:
Aperitiv cu ficat de pui
Aperitiv cu ciuperci
Aperitiv cu ardei
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii