Aperitive cu oua

Reteta Aperitiv special

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
Black_13040 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan.

ingrediente

   500 g parizer (sau carne fiarta
   caz in care se condimenteaza dupa gust)
   200 g unt
   6 oua fierte tari
   un gogosar
   patrunjel verde taiat marunt

mod de preparare

Parizerul se da prin masina de tocat si se amesteca cu 100 g de unt. Din aceasta compozitie se face o foaie, ca la rulada, care se intinde pe celofan. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 100 g unt si se intind peste foaia de parizer. Albusurile fierte tari se taie patratele marunte si se pun peste unt; gogosarul se taie marunt si se pune peste albus. Patrunjelul se pune peste albus, apoi se ruleaza si se pune la rece cel putin 2 ore.
Incearca si Ou sanatos cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv special" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite