Aperitive cu oua

Reteta Cima alla genovese

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie legumele fisii si se calesc in ulei la foc mare, cu sare si piper pina se inmoaie (5 minute). Intr-un vas se bat ouale cu sare si piper dupa c

ingrediente

   ulei de masline
   o ceapa taiata julien
   un morcov
   un dovlecel
   un ardei gras
   2 frunze de spanac
   o mina mazare verde sau fiarta
   sare
   piper
   8 oua
   100 gr parmezan
   100 gr sunca

mod de preparare

Se taie legumele fisii si se calesc in ulei la foc mare, cu sare si piper pina se inmoaie (5 minute). Intr-un vas se bat ouale cu sare si piper dupa care se adauga brinza si se bat bine.
Se adauga si ouale peste legume si se lasa pina se intaresc, la fel ca la omleta.
Se serveste cu sunca bine calita
Incearca si Ochiuri cu sos de rosii
Daca ti-a placut reteta noastra "Cima alla genovese" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.