Aperitive cu oua

Reteta Ochi romanesc cu sos de branza

complexitate reteta Redusa 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru ochi romanesc cu sos de branza se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga branza rasa.

ingrediente

   1 ou
   1 lingurita unt
   2 lingurite faina
   100 ml lapte
   50 g branza telemea
   sare

mod de preparare

Pentru ochi romanesc cu sos de branza se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga branza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare.


Incearca si Oua umplute cu ciuperci si sunca
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochi romanesc cu sos de branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.