Pentru ochiurile cu branza se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se scurg si se asaza pe o farfurie unsa cu unt, rezistenta la foc. Separat se face un sos alb din unt si faina, stins cu o ceasca mare de lapte. Se adauga parmezan sau alta branza rasa. Se lasa sa fiarba sosul cinci minute, amestecand mereu ca sa nu seprinda la fund. Se toarna peste oua, se presara branza rasa si se da cinci minute la cuptor, la foc foarte iute. Se pot servi si imediat fara sa fie date la cuptor.
Ochiurile cu branza sunt gustoase calde.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe