Pentru ochiurile cu branza se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se scurg si se asaza pe o farfurie unsa cu unt, rezistenta la foc.
Pentru ochiurile cu branza se fac ochiuri romanesti, fierte ca mai sus in apa cu putin otet. Se scurg si se asaza pe o farfurie unsa cu unt, rezistenta la foc. Separat se face un sos alb din unt si faina, stins cu o ceasca mare de lapte. Se adauga parmezan sau alta branza rasa. Se lasa sa fiarba sosul cinci minute, amestecand mereu ca sa nu seprinda la fund. Se toarna peste oua, se presara branza rasa si se da cinci minute la cuptor, la foc foarte iute. Se pot servi si imediat fara sa fie date la cuptor.
Ochiurile cu branza sunt gustoase calde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii