Aperitive cu oua

Reteta Ochiuri cu sos alb de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara ochiuri romanesti. Intr-un vas special care merge la cuptor se asaza ochiurile pe felii de piine muiate in lapte. De jur imprejur se toarna

ingrediente

   6-12 oua
   6 felii piine
   1 lingura unt
   1 lingura faina
   7-8 ciuperci
   50 g sunca
   100 g cascaval
   2 pahare lapte
   sare

mod de preparare

Se prepara ochiuri romanesti. Intr-un vas special care merge la cuptor se asaza ochiurile pe felii de piine muiate in lapte. De jur imprejur se toarna sos alb, amestecat cu ciupercile taiate felii si inabusite in unt, cu sunca si jumatate din cascaval taiat bucatele. Pe deasupra se presara cascaval ras. Se mai da la cuptor sa se rumeneasca. Se pot prepara numai cu sos alb si cascaval.
Incearca si Oua umplute cu ficatei de pasare si smintina
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri cu sos alb de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.