Ochiuri in rosii cu sunca

Pentru ochiuri in rosii cu sunca se aleg patlagele rosii netede si destul de mari, ca sa incapa in fiecare cate un ou. Se taie capacul, se golesc de miez.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 rosii frumoase
  • o lingura de unt proaspat
  • 6 feliute mici de sunca
  • sare.

Mod de preparare

Pentru ochiuri in rosii cu sunca se aleg patlagele rosii netede si destul de mari, ca sa incapa in fiecare cate un ou. Se taie capacul, se golesc de miez, se pune in fiecare cate o bucatica mica de unt proaspat si un praf de sare; se asaza intr-o tava unsa bine cu unt. Se dau la cuptor la foc iute, si se tin pana se infierbanta.
In acest timp se pregatesc ochiurile in apa. Se pune in fiecare rosie cate o feliuta de sunca rumenita in tava sau cateva felii de ciuperci inabusite in unt. Deasupra se asaza oul bine scurs de apa. Se dau cateva minute la cuptor si se servesc.


Ochiurile in rosii cu sunca se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori