Aperitive cu oua

Reteta Ochiuri moldovenesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata ciupercile, se spala bine, se pun in jumatate din cantitatea de ulei sa scada pe foc. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se coloreaza cu

ingrediente

   6 oua
   6 felii de franzela
   1 ceasca de ulei
   1 lingurita de bulion
   100 g ciuperci
   sare
   piper
   verdeata tocata
   1 galbenus
   3 linguri de lapte

mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala bine, se pun in jumatate din cantitatea de ulei sa scada pe foc. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, se coloreaza cu o lingurita de bulion si se mai lasa cateva minute pe foc. Se presara deasupra verdeata tocata marunt si se ia cratita de pe foc. Separat se fac sase ochiuri care se pun pe felii de franzela data prin ou si lapte si prajite in ulei incins.
Feliile de franzela astfel pregatite se asaza pe un platou, se pun ochiurile deasupra, se acopera cu ciupercile scazute si se servesc calde.





Alte retete aperitive recomandate





Ciuperci umplute


Chiftele


Rulada de pui
Incearca si Snitele rapide din ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri moldovenesti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.