Aperitive cu oua

Reteta Omleta cu macrouri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
MIRELA postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata ceapa, se toaca si se caleste in grasime. Se amesteca ouale cu apa minerala, sarea, piperul si cu un praf de nucsoara rasa. Se pun in tigaie

ingrediente

   (pentru 4 persoane): o ceapa
   20 g unt sau margarina
   6 oua
   4 linguri apa minerala
   sare
   piper
   nucsoara
   200 g macrou afumat (sau alt peste la alegere)
   4 felii de paine neagra
   o legatura de ceapa verde de arpagic

mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca si se caleste in grasime. Se amesteca ouale cu apa minerala, sarea, piperul si cu un praf de nucsoara rasa. Se pun in tigaie peste ceapa si se lasa sa se coaca. Macrourile se taie felii si se calesc putin in grasimea din care se scoate omleta. Se servesc cu omleta asezata pe feliile de paine neagra. Deasupra se presara ceapa verde taiata feliute subtiri.
Incearca si Oua mimoza
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu macrouri" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.