Omleta cu resturi de friptura

Resturile de carne se taie felii subtiri si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se coloreaza cu o lingurita de bulion si se presara cu verde

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 oua -o lingurita de faina -o ceasca de lapte dulce sau doua linguri de apa rece -2 felii de salam -2 felii de costita afumata -2 felii de friptura rece -o lingurita de bulion sau o rosie mare -verdeata tocata -ceasca de ulei

Mod de preparare

Resturile de carne se taie felii subtiri si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se coloreaza cu o lingurita de bulion si se presara cu verdeata tocata. Se bat ouale intregi cu o lingurita de faina pusa in ploaie ca sa nu se faca cocoloase, se subtiaza cu apa rece sau cu o ceasca de lapte dulce, dupa care se prajeste in uleiul ramas. Omleta se intoarce cu atentie, ca sa nu se rupa, apoi se pune pe un platou si se acopera cu amestecul de carne, sarat si piperat dupa gust.


Omleta se ruleaza, si se taie felii groase si se serveste alaturi de cartofi prajiti. Langa ele se pun legume de sezon sau castraveti murati. Alte aperitive recomandate Ciuperci umplute Chiftelute Rulada de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc