Aperitive cu oua

Reteta Omleta cu resturi de friptura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Resturile de carne se taie felii subtiri si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se coloreaza cu o lingurita de bulion si se presara cu verde

ingrediente

   4 oua -o lingurita de faina -o ceasca de lapte dulce sau doua linguri de apa rece -2 felii de salam -2 felii de costita afumata -2 felii de friptura rece -o lingurita de bulion sau o rosie mare -verdeata tocata -ceasca de ulei

mod de preparare

Resturile de carne se taie felii subtiri si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei. Se coloreaza cu o lingurita de bulion si se presara cu verdeata tocata. Se bat ouale intregi cu o lingurita de faina pusa in ploaie ca sa nu se faca cocoloase, se subtiaza cu apa rece sau cu o ceasca de lapte dulce, dupa care se prajeste in uleiul ramas. Omleta se intoarce cu atentie, ca sa nu se rupa, apoi se pune pe un platou si se acopera cu amestecul de carne, sarat si piperat dupa gust.


Omleta se ruleaza, si se taie felii groase si se serveste alaturi de cartofi prajiti. Langa ele se pun legume de sezon sau castraveti murati. Alte aperitive recomandate Ciuperci umplute Chiftelute Rulada de pui

Incearca si Omleta spaniola cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu resturi de friptura" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.