Se taie slanina in fasii lungi, dupa care se cresteaza sa aiba forma unui pieptene. Se aseaza pe fundul unei cratite de fonta si se lasa la foc mic la
Se taie slanina in fasii lungi, dupa care se cresteaza sa aiba forma unui pieptene. Se aseaza pe fundul unei cratite de fonta si se lasa la foc mic la rumenit, se intoarce pe partea cealalta. Se adauga ceapa tocata in pestisori si cand devine aurie se rastoarna ouale batute in care s-a adaugat sare si piper dupa gust. Se orneaza pe deasupra cu fasii de gogosar si se acopera pana se coace.
Se ridica de pe foc, se pune pe un platou si se presara verdeata tocata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii