Aperitive cu oua

Reteta Omleta cu slanina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
cruceru_20018 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie slanina in fasii lungi, dupa care se cresteaza sa aiba forma unui pieptene. Se aseaza pe fundul unei cratite de fonta si se lasa la foc mic la

ingrediente

   4 oua
   200 g slanina afumata
   1 buc. ceapa
   1/2 buc. gogosar rosu
   sare
   piper
   verdeata

mod de preparare

Se taie slanina in fasii lungi, dupa care se cresteaza sa aiba forma unui pieptene. Se aseaza pe fundul unei cratite de fonta si se lasa la foc mic la rumenit, se intoarce pe partea cealalta. Se adauga ceapa tocata in pestisori si cand devine aurie se rastoarna ouale batute in care s-a adaugat sare si piper dupa gust. Se orneaza pe deasupra cu fasii de gogosar si se acopera pana se coace.
Se ridica de pe foc, se pune pe un platou si se presara verdeata tocata.
Incearca si Papara cu malai
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu slanina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite