Se toaca ceapa marunt si se pune cu jumatate din cantitatea de ulei sa se caleasca. Se picura apa din cand in cand, se lasa sa se inmoaie bine, dupa
Se toaca ceapa marunt si se pune cu jumatate din cantitatea de ulei sa se caleasca. Se picura apa din cand in cand, se lasa sa se inmoaie bine, dupa care se coloreaza cu o lingurita de bulion si se scade pe foc mic pana cand ceapa nu mai are sos. Separat se face o omleta ca in retetele anterioare, se pune pe un platou si se toarna deasupra ceapa calita. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust. La fel se procedeaza si cu omleta, inainte de a fi prajita. Cand este gata, omleta se ruleaza si se taie felii groase.
Se serveste calda, langa castraveti murati sau legume de sezon.
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Chiftele
Rulada de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii