Omleta cu sos de ceapa

Se toaca ceapa marunt si se pune cu jumatate din cantitatea de ulei sa se caleasca. Se picura apa din cand in cand, se lasa sa se inmoaie bine, dupa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceapa mare
  • o ceasca de ulei
  • o lingurita de bulion
  • 4 oua
  • sare
  • piper macinat
  • o lingurita de faina
  • o ceasca de lapte dulce

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune cu jumatate din cantitatea de ulei sa se caleasca. Se picura apa din cand in cand, se lasa sa se inmoaie bine, dupa care se coloreaza cu o lingurita de bulion si se scade pe foc mic pana cand ceapa nu mai are sos. Separat se face o omleta ca in retetele anterioare, se pune pe un platou si se toarna deasupra ceapa calita. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust. La fel se procedeaza si cu omleta, inainte de a fi prajita. Cand este gata, omleta se ruleaza si se taie felii groase.

Se serveste calda, langa castraveti murati sau legume de sezon.

Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Chiftele

Rulada de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc