Aperitive cu oua

Reteta Omleta cu sos de ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca ceapa marunt si se pune cu jumatate din cantitatea de ulei sa se caleasca. Se picura apa din cand in cand, se lasa sa se inmoaie bine, dupa

ingrediente

   o ceapa mare
   o ceasca de ulei
   o lingurita de bulion
   4 oua
   sare
   piper macinat
   o lingurita de faina
   o ceasca de lapte dulce

mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune cu jumatate din cantitatea de ulei sa se caleasca. Se picura apa din cand in cand, se lasa sa se inmoaie bine, dupa care se coloreaza cu o lingurita de bulion si se scade pe foc mic pana cand ceapa nu mai are sos. Separat se face o omleta ca in retetele anterioare, se pune pe un platou si se toarna deasupra ceapa calita. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust. La fel se procedeaza si cu omleta, inainte de a fi prajita. Cand este gata, omleta se ruleaza si se taie felii groase.



Se serveste calda, langa castraveti murati sau legume de sezon.





Alte aperitive recomandate





Ciuperci umplute


Chiftele


Rulada de pui
Incearca si Oua umplute cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sos de ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.