Aperitive cu oua

Reteta Omleta de primavara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Faceti 4 omlete din cate 2 oua fiecare. Prajiti-le pe ambele parti, ca pe niste clatite. Amestecati branza cu putina sare, piper, urzicile tocate foar

ingrediente

   8 oua
   2 linguri ulei
   200g urda sau branza proaspata de vaci
   1 leg. marar verde
   1 leg. urzici (sau loboda
   leurda etc.) fierte
   150g somon fiime
   sare
   piper

mod de preparare

Faceti 4 omlete din cate 2 oua fiecare. Prajiti-le pe ambele parti, ca pe niste clatite. Amestecati branza cu putina sare, piper, urzicile tocate foarte marunt si mararul tocat.


Puneti pe foaia de omleta cate o felie de somon si peste acesta ungeti un strat uniform din amestecul cu branza. Rulati omleta si apoi taiati-o in doua, trei bucati.
Este un aperitiv deosebit





Alte retete recomandate





Salata boeuf


Salata de cartofi
Incearca si Tort sandwich
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta de primavara" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.