Omleta din oua de prepelita

Se sparg ouale si se bat bine, se adauga sarea busuiocul si branza si se omogenizeaza. Se pun la foc mare in tigaia de teflon.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Omleta din oua de prepelita

Ingrediente

  • 12 oua de prepelita
  • 200 g branza in coaja de brad
  • 1 praf de sare
  • 1 lingutita de busuioc uscat

Mod de preparare

Se sparg ouale si se bat bine, se adauga sarea busuiocul si branza si se omogenizeaza. Se pun la foc mare in tigaia de teflon.

Se poate servi ca mic-dejun cu wasa si tzatiki

Alte retete culinare recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori