Omleta elvetiana

Se caleste ceapa in ulei impreuna cu cateva fire de usturoi tocate marunt, iar cand amestecul este bine inmuiat se adauga laptele si rosia maruntita.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua crude
  • 1 lingurita de faina
  • 1 ceasca de lapte
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • 2-3 fire de usturoi
  • 1 rosie
  • piper macinat
  • 1 ceapa
  • o canita cu apa

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei impreuna cu cateva fire de usturoi tocate marunt, iar cand amestecul este bine inmuiat se adauga laptele si rosia maruntita.

Din ouale batute bine, cu o lingurita de faina si un pic de apa, se face o omleta care se prajeste in ulei incins. Cand omleta este rumenita, se scoate pe un platou, se ruleaza si se taie felii potrivite, peste care se toarna sosul de ceapa.

Omleta se serveste cu castraveti murati sau gogosari in otet.

Alte aperitive retete recomandate

Rulada spanac

Chiftele

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci