Se bat ouale, apoi se adauga faina si se amesteca pina se obtine o pasta ca smintina.Se adauga sarea, brinza, sunca si legumele taiate cubulete si ver
Se bat ouale, apoi se adauga faina si se amesteca pina se obtine o pasta ca smintina.Se adauga sarea, brinza, sunca si legumele taiate cubulete si verdeata taiata marunt.(In lipsa rosiilor se poate folosi sucul de rosii). Se pune uleiul la incins, apoi se toarna compozitia in tigaie; dupa ce s-a rumenit pe o parte se intoarce pe cealalta.
Se serveste rece, taiata felii si insotita de muraturi, castraveti acri etc, dupa preferinta.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii