Oua cu ciuperci si marar

Ouale cu ciuperci si marar este un aperitiv festiv consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua - 5 bucati
  • unt - 50 g
  • ciuperci conservate - 50 g
  • marar - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ouale cu ciuperci si marar este un aperitiv festiv consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja, se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile. Ciupercile se clatesc cu apa rece si se toaca marunt. Untul se alifiaza bine, apoi se amesteca pana la omogenizare cu ciupercile si galbenusurile. Se adauga sare si piper, dupa care se presara mararul taiat fin. Jumatatile de ou se vor umple cu aceasta compozitie.

Ouale cu ciuperci si marar se pastreaza la rece.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc