Ouale cu ciuperci si marar este un aperitiv festiv consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc.
Ouale cu ciuperci si marar este un aperitiv festiv consistent si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana ce capata consistenta tare, se racesc, se curata de coaja, se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile. Ciupercile se clatesc cu apa rece si se toaca marunt. Untul se alifiaza bine, apoi se amesteca pana la omogenizare cu ciupercile si galbenusurile. Se adauga sare si piper, dupa care se presara mararul taiat fin. Jumatatile de ou se vor umple cu aceasta compozitie.
Ouale cu ciuperci si marar se pastreaza la rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii