Oua umplute

Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca cu maioneza, mustarul, smantana, c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua fierte tare
  • 1 lingura de maioneza
  • 1 lingura de smantana
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingura cu ceapa rosie tocata marunt
  • condimente dupa gust
  • busuioc
  • verdeata de patrunjel
  • frunze de telina (taiate marunt)
  • sare
  • piper
  • cascaval razuit
  • slanina bacon taiata in cubulete marunte

Mod de preparare

Ouale fierte se curata, se taie jumatati, galbenusurile se pun separate intr-un castron. Galbenusurile se amesteca cu maioneza, mustarul, smantana, ceapa rosie si condimentele. Se amesteca bine si se reumple albusurile cu aceasta pasta. Presaram deasupra cascaval ras si slanina bacon taiata in cubulete foarte marunte. Se coace 10 minute in cuptorul preincalzit. Se serveste cald ca si garnitura.
Alte retete recomandate

Supa crema de sparanghel

Tocanita de mazare

Mazare cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc