Se toca ceapa marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il las
Se toca ceapa marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate si taiate bucatele. Se lasa pana scade sucul, pe care il lasa ciupercile.Spre sfarsit se adauga si patrunjelul tocat fin. Nu trebuie lasate la rumenit.Se dau la racit. Dupa ce au fost reci, eu le-am tocat cu robotul, nu chiar foarte marunte, dar daca doriti se pot face si pasta (mie imi place cand se simt putin ciupercile). Intre timp se pun ouale la fiert. Se lasa sa fiarba pana sunt tari. Se curata de coaja si se taie in jumatate pe lungime. Galbenusurile se scot (eu nu le-am pus pe toate-6-7, jumatati de galbenus am aruncat) se adauga la ciupercile tocate. Se amesteca cele 2 linguri de creme fraiche cu 1 lingurita de mustar si se toarna peste ciuperci. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se amesteca bine. Le puteti decora cu ce doriti!
Pofta buna! Reteta Oua umplute cu ciuperci a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro Alta reteta de aperitive cu oua gasiti aici: Oua umplute in stil mediteranean
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii