Aperitive cu oua

Oua umplute cu ficat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
Higeia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. S

ingrediente

   6 oua
   100 gr.pateu de ficat
   30 gr.unt
   sare
   salata verde

mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata, se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare fiert sau pate de ficat. Se adauga untul proaspat si se freaca mereu. Se potriveste de sare. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se asaza pe platou pe un strat de salata verde taiata marunt. Se umplu albusurile
Se serveste pe un platou, decorat cu masline si salata verde
Incearca si Oua umplute cu pateu de ficat
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ficat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei

Panini Maker

- 15 %
249.99 lei
212.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite