Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute cu pasta de anchois

complexitate reteta Redusa 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ouale umplute cu peste sunt excelente ca aperitive reci. Pentru a prepara reteta ingredientele necesare sunt: oua, unt, peste.

ingrediente

   6 oua
   50 g unt
   1 lingurita pasta de peste (anchois)
   cateva frunze de salata verde.

mod de preparare

Ouale umplute cu pasta de peste pot fi servite la un bufet suedez. Prepara-le astfel: fierbem ouale pana devin foarte tari, apoi le curatam si le taiem pe lung. Scoatem cu grija galbenusul din albus. Punem galbenusul intr-un castron apoi punem o lingurita de pasta de peste si untul. Amestecam bine de tot pana obtinem acea pasta consisitenta cu care putem umple ouale.


Se servesc pe pat de salata




 




Alte retete cu ou recomandate:

Incearca si Ochiuri cu cascaval la capac
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de anchois" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.