Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pestele se fierbe in apa rece. Cand s-a inmuiat, se scoate si se zdrobeste cu furculita, apoi se freaca energic cu o lingura din lemn, adaugand, picat

ingrediente

   4 oua
   200 g peste marunt
   o ceapa
   6 linguri de ulei
   o lingurita de mustar
   o lamaie
   sare
   piper

mod de preparare

Pestele se fierbe in apa rece. Cand s-a inmuiat, se scoate si se zdrobeste cu furculita, apoi se freaca energic cu o lingura din lemn, adaugand, picatura cu picatura cam doua linguri de ulei. Ouale se fierb un sfert de ora, astfel incat galbenusul sa fie tare. Dupa ce s-au racit, se taie in doua, pe lungime, dand deoparte galbenusurile. Doua dintre acestea se adauga la pasta de peste si se omogenizeaza, iar din celelalte doua, impreuna cu uleiul ramas si cu mustarul, se prepara o maioneza. Se ia cate o lingurita din pasta de peste si se preseaza in cavitatile albusurilor, iar deasupra se aranjeaza cate putina maioneza.
Se orneaza cu feliute subtiri de castravete murat si cu buchetele de marar.





Alte aperitive retete recomandate





Ciuperci umplute


Rulada de spanac


Rulada de pui
Incearca si Cuibusoare cu ou si bacon
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de peste" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.