Oua umplute cu pasta de peste

Pestele se fierbe in apa rece. Cand s-a inmuiat, se scoate si se zdrobeste cu furculita, apoi se freaca energic cu o lingura din lemn, adaugand, picat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 g peste marunt
  • o ceapa
  • 6 linguri de ulei
  • o lingurita de mustar
  • o lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pestele se fierbe in apa rece. Cand s-a inmuiat, se scoate si se zdrobeste cu furculita, apoi se freaca energic cu o lingura din lemn, adaugand, picatura cu picatura cam doua linguri de ulei. Ouale se fierb un sfert de ora, astfel incat galbenusul sa fie tare. Dupa ce s-au racit, se taie in doua, pe lungime, dand deoparte galbenusurile. Doua dintre acestea se adauga la pasta de peste si se omogenizeaza, iar din celelalte doua, impreuna cu uleiul ramas si cu mustarul, se prepara o maioneza. Se ia cate o lingurita din pasta de peste si se preseaza in cavitatile albusurilor, iar deasupra se aranjeaza cate putina maioneza.
Se orneaza cu feliute subtiri de castravete murat si cu buchetele de marar.

Alte aperitive retete recomandate

Ciuperci umplute

Rulada de spanac

Rulada de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci