Pestele se fierbe in apa rece. Cand s-a inmuiat, se scoate si se zdrobeste cu furculita, apoi se freaca energic cu o lingura din lemn, adaugand, picat
Pestele se fierbe in apa rece. Cand s-a inmuiat, se scoate si se zdrobeste cu furculita, apoi se freaca energic cu o lingura din lemn, adaugand, picatura cu picatura cam doua linguri de ulei. Ouale se fierb un sfert de ora, astfel incat galbenusul sa fie tare. Dupa ce s-au racit, se taie in doua, pe lungime, dand deoparte galbenusurile. Doua dintre acestea se adauga la pasta de peste si se omogenizeaza, iar din celelalte doua, impreuna cu uleiul ramas si cu mustarul, se prepara o maioneza. Se ia cate o lingurita din pasta de peste si se preseaza in cavitatile albusurilor, iar deasupra se aranjeaza cate putina maioneza.
Se orneaza cu feliute subtiri de castravete murat si cu buchetele de marar.
Alte aperitive retete recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Rulada de pui
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSimple și usor de facut, cu ingrediente putine!
Desert rondele din foietaj umplute cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii