Se inmoaie painea in lapte. Se fierb ouale tari. Sardelele se curata de oase. Dupa ce s-au fiert ouala se curata de coaja si se taie in doua transvers
Se inmoaie painea in lapte. Se fierb ouale tari. Sardelele se curata de oase. Dupa ce s-au fiert ouala se curata de coaja si se taie in doua transversal. Se scot galbenusurile si se trec prin sita sau masina de tocat impreuna cu painea inmuiata, stoarsa si cu sardelele. Se amesteca bine cu patrunjel tocat fin, cu sare si piper. Se umplu albusurile cu aceasta pasta, se aranjeaza intr-un vas de sticla incasabila, puse cu galbenusurile in sus. Se toarna peste ele restul de umplutura subtiata cu putin lapte sau smantana, se stropesc cu unt si se introduce vasul in cuptor.
Se servesc calde.
Alte retete:
Chiftelute
Ciuperci umplute
Galuste cu prune
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii