Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute, cu sos de iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
sorinca mihaela 2319 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime.
Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, cast

ingrediente

   20 oua
   3 cutii iaurt
   400 gr.maioneza
   6 linguri cascaval dat prin razatoarea mica
   5 linguri castraveciori murati
   taiati marunt
   3-4 linguri marar tocat sau patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare

Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime.
Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, castravetii murati, o cutie cu iaurt, maioneza atit cit trebuie (compozitia sa nu fie prea fluida, incit sa curga de pe ou), se mai pune sare si piper dupa gust. Se umplu jumatatile de oua cu aceasta compozitie, se pun intr-un vas, iar deasupra se toarna sosul preparat din maioneza ramasa, iaurtul si verdeata tocata marunt.
Se servesc rece, ca aperitiv
Incearca si Ochiuri in cuib de parizer
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute, cu sos de iaurt" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.