Aperitive cu oua

Oua umplute, cu sos de iaurt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
sorinca mihaela 2319 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime.
Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, cast

ingrediente

   20 oua
   3 cutii iaurt
   400 gr.maioneza
   6 linguri cascaval dat prin razatoarea mica
   5 linguri castraveciori murati
   taiati marunt
   3-4 linguri marar tocat sau patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare

Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime.
Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, castravetii murati, o cutie cu iaurt, maioneza atit cit trebuie (compozitia sa nu fie prea fluida, incit sa curga de pe ou), se mai pune sare si piper dupa gust. Se umplu jumatatile de oua cu aceasta compozitie, se pun intr-un vas, iar deasupra se toarna sosul preparat din maioneza ramasa, iaurtul si verdeata tocata marunt.
Se servesc rece, ca aperitiv
Incearca si Briose cu cascaval Sofia,carnati afumati si susan
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute, cu sos de iaurt" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite