Oua umplute, cu sos de iaurt

Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime. Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, cast

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 oua
  • 3 cutii iaurt
  • 400 gr.maioneza
  • 6 linguri cascaval dat prin razatoarea mica
  • 5 linguri castraveciori murati
  • taiati marunt
  • 3-4 linguri marar tocat sau patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale cca 15 min. Dupa ce s-au racit si decojit, se taie in jumatati pe lungime.

Galbenusurile se paseaza si se amesteca cu cascavalul, castravetii murati, o cutie cu iaurt, maioneza atit cit trebuie (compozitia sa nu fie prea fluida, incit sa curga de pe ou), se mai pune sare si piper dupa gust. Se umplu jumatatile de oua cu aceasta compozitie, se pun intr-un vas, iar deasupra se toarna sosul preparat din maioneza ramasa, iaurtul si verdeata tocata marunt.
Se servesc rece, ca aperitiv

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci