Aperitive cu oua

Oua umplute cu sos de smintina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se curata si se taie in doua pe lung. Se scot cu atentie galbenusurile, se pun intr-un castron si se freaca cu

ingrediente

   4 oua
   1 galbenus crud
   miezul de la o felie de franzela inmuiat
   o lingurita unt
   1/2 buc. ceapa taiata marunt si rumenita in unt
   marar si patrunjel verde tocate fin
   sare
   piper
   1 1/2 lingura pesmet
   salata verde. Sosul se prepara din 3/4 ceasca smintina si o lingurita faina

mod de preparare

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit se curata si se taie in doua pe lung. Se scot cu atentie galbenusurile, se pun intr-un castron si se freaca cu untul, adaugind apoi galbenusul crud, miezul de piine muiat, verdeata tocata, ceapa, sarea si piperul. Cu aceasta compozitie se umple fiecare jumatate de albus in asa fel incit sa i se dea forma unui ou intreg. Se dau prin pesmet si se prajesc in unt. Se asaza apoi intr-o cratita mica, se toarna deasupra smintina bine amestecata cu faina si se lasa sa fiarba incet la foc foarte mic
Se servesc calde, asezate pe o farfurie garnisita cu frunze de salata verde
Incearca si Tort din omleta
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu sos de smintina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite