Aperitive cu oua

Reteta Oua umplute cu ton

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Lacramus postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierb ouale tari (7 minute) si se decojesc. 5 dintre oua se taie in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. La celelalte doua li se taie un c

ingrediente

   7 oua
   2 conserve mici de ton in apa (sau o cutie mare)
   3 linguri de maioneza
   2 linguri de sos cocktail (ketchup cu hrean
   boia de ardei iute
   un pic de lamaie si usturoi)
   1 rosie mica
   o legatura mica de marar verde

mod de preparare

Se fierb ouale tari (7 minute) si se decojesc. 5 dintre oua se taie in jumatati pe lungime si se scot galbenusurile. La celelalte doua li se taie un capacel si se scoate galbenusul. Se amesteca galbenusurile cu tonul scurs bine, maioneza si sosul de cocktail pana se obtine o pasta consistenta. Se poate pune si o lingura de marar tocat in aceasta umplutura.

Se umple ouale cu aceasta pasta si se orneaza cu frunze de marar verde.

La cele doua oua la care li s-a taiat capacel, li se pune capacel din jumatati de rosie la care i s-a scos miezul, astfel incat sa arate ca niste ciupercute. Cred ca e mai clar in poza decat pot eu sa descriu in cuvinte.
Se aranjeaza pe un platou inconjurate de feliute de paine (bagheta).
Incearca si Omleta cu resturi de friptura
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.