Aperitive cu oua

Peste cu cartofi si maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
Paraschiva postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierb cartofii in coaja si se lasa sa se raceasca. Se pune la fiert otetul indoit cu apa. Se taie ceapa julien si se pune in otetul indoit cu apa i

ingrediente

   o cutie conserva de ton
   2 buc. cartofi mijlocii
   1 buc. ceapa mare
   2 oua
   3 buc. castraveti murati
   200 ml ulei
   otet
   sare

mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja si se lasa sa se raceasca. Se pune la fiert otetul indoit cu apa. Se taie ceapa julien si se pune in otetul indoit cu apa in clocot si se lasa la fiert cca. 10 min. Se lasa sa se raceasca. Se scurge uleiul de pe conserva de peste. Se prepara dintr-un ou fiert si unul crud maioneza.
Cind totul s-a racit se prepara in felul urmator:
cartofii si castravetii se taie cubulete marunte (ca la salata de boeuf), iar ceapa se stoarce de zeama. Castravetii, daca sint prea zemosi, se storc. Daca nu este destul de acra se poate adauga zeama de lamiie. Cind totul este gata, se amesteca ceapa, cartofii, castravetii, pestele zdrobit cu maioneza.


POFTA BUNA


Se seveste de preferinta in boluri (castrone) de portelan sau sticla si se orneaza cu felii de lamiie.
Incearca si Conopida pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu cartofi si maioneza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite