Se fierb cartofii in coaja si se lasa sa se raceasca. Se pune la fiert otetul indoit cu apa. Se taie ceapa julien si se pune in otetul indoit cu apa i
Se fierb cartofii in coaja si se lasa sa se raceasca. Se pune la fiert otetul indoit cu apa. Se taie ceapa julien si se pune in otetul indoit cu apa in clocot si se lasa la fiert cca. 10 min. Se lasa sa se raceasca. Se scurge uleiul de pe conserva de peste. Se prepara dintr-un ou fiert si unul crud maioneza.
Cind totul s-a racit se prepara in felul urmator:
cartofii si castravetii se taie cubulete marunte (ca la salata de boeuf), iar ceapa se stoarce de zeama. Castravetii, daca sint prea zemosi, se storc. Daca nu este destul de acra se poate adauga zeama de lamiie. Cind totul este gata, se amesteca ceapa, cartofii, castravetii, pestele zdrobit cu maioneza.
POFTA BUNA
Se seveste de preferinta in boluri (castrone) de portelan sau sticla si se orneaza cu felii de lamiie.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii