Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar

Incalziti cuptorul la 200 gr C. a) Preparare umplutura: 1. Amestecati branzeturile cu mustarul. b) Preparare piept de pui: 1. Faceti cate un buzuna

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar

Ingrediente

  • 125 gr mingiuca mozzarella
  • taiata bucati mici
  • 50 gr cascaval (strong cheddar)
  • ras
  • 1 lingura mustar dijon
  • 4 buc. piept de pui fara piele si oase
  • 8 feliute de costita afumata (smoked streaky bacon rashers)

Mod de preparare

Incalziti cuptorul la 200 gr C.

a) Preparare umplutura:

1. Amestecati branzeturile cu mustarul.

b) Preparare piept de pui:

1. Faceti cate un buzunar in fiecare piept de pui si umpleti-l cu amestecul de mai sus.

2. Infasurati fiecare bucata de pui cu 2 felii de

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci