Taiem vinetele felii subtiri de 0,5 cm si le grilam. Pe fiecare felie punem prosciutto cotto si o bucatica de Roquefort. Rulam toate feliile si le a
Taiem vinetele felii subtiri de 0,5 cm si le grilam. Pe fiecare felie punem prosciutto cotto si o bucatica de Roquefort. Rulam toate feliile si le asezam intr-un vas termorezistent. Pentru persoanele care nu adora aceasta branza si in general branzeturile, se poate face din cateva felii de vinete, rosii, usturoi si prosciutto, un "aranjament" rapid. Am stropit rulourile cu ulei de masline, sare marina, felii de usturoi si am dat la cuptorul preincalzit la 250°C, timp de 10 minute. Rulourile lasa o zeama super!
Le-am servit cu felii de bagheta prajita pe gratar.
Reteta recomandata de MAYA.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii