APERITIV CU PESTE

Am condimentat pestele cu putina sare si l-am prajit. Am spart ouale si le-am batut bine, am adaugat zema de lamaie si am condimentat cu sare si piper

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie
APERITIV CU PESTE

Ingrediente

  • 350 gr cascaval ras; 6 oua; 500 gr peste (eu am folosit filete); 5 linguri de faina+4 de pesmet; sare si piper; zeama de la o jumatate de lamaie

Mod de preparare

Am condimentat pestele cu putina sare si l-am prajit.

Am spart ouale si le-am batut bine, am adaugat zema de lamaie si am condimentat cu sare si piper si am mai batut inca un pic ouale.

Am adaugat cascavalul si am amestecat. Am sfarmat bine pestele si am adaugat si pestele si am amestecat.

Am adaugat faina si pesmetul, am amestecat bine si l-am pus intr-un lighenas mai mic si l-am pus in frigider pentru o ora.

Dupa o ora l-am scos si l-am modelat in bilute.

Le-am dat prin faina. Am batut separat 2 oua si am mai adaugat 100 ml lapte.

Le-am asezat toate intr-o cutie si le-am pus in congelator pentru 2 ore.

Dupa doua ore am scos cateva si am prajit in ulei incalzit bine, am pus pe rand cate o biluta ca sa nu se imprastie.

Reteta propusa de Polyanna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci